Ballbasseng med lys og vibrasjon 150 x 70 cm | 3000 transparente baller Ballbasseng med lys og vibrasjon 150 x 70 cm | 3000 transparente baller

Ballbasseng med lys og vibrasjon

150 x 70 cm | 3000 transparente baller

Varenr: 276312
ink. mva.
eks. mva.
Exkl. moms
Inkl. moms
sis.alv.
ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare 45 dager (estimat)

Ballbasseng "Custom Made" for hjørne med lysende gulv som kan styres trådløst med en av våre kontrollenheter og vibrasjon. Ballbassenget leveres i hvitt om ingen farge ønsker er oppgitt ved bestilling.

Spesiallages, derfor høy prisklasse.

Ballbassenget er laget skumplast trukket med flammesikker PVC, ftalatfritt. I bunnen ligger en skummadrass. Bassenget kan fylles med plastballer som gir kroppen støtte og stimulerer følesansen og øker kroppsbevisstheten gjennom at kulene utgjør trykkpunkter som markerer kroppens grenser. En bevissthet om egen kropps grenser bidrar til trygghet og ro. Et ballbasseng passer derfor både i et hvitt og rolig sanserom og i et aktivitets/lekerom. Du velger størrelse og farge på bassenget og deretter størrelse og farge på plastballene.

 

3000 transparente baller er inkludert.



Ballbassenget gir mye taktil og proprioceptiv stimulering, kjenn din egen kropp i kontakt med ballene, gjem deg bort eller kjenn på opplevelsen sammen med noen.

 

 

Produktdetaljer:

 

  • Størrelse innvendig: 200 x 150 x 70 cm
  • Størrelse utvendig: 260 x 210 x 70 cm
  • Inkludert 3000 transparente baller

 

 

Ønsker du ballbasseng på spesifikke mål ? Pris avhenger av størrelse og form. Ta kontakt for mer informasjon.

 

 

 

 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser