Ballbasseng med lys Inkludert 3000 transparente baller Ballbasseng med lys Inkludert 3000 transparente baller

Ballbasseng med lys

Inkludert 3000 transparente baller

Varenr: 273307
ink. mva.
eks. mva.
Exkl. moms
Inkl. moms
sis.alv.
ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare 45 dager (estimat)

Ballbasseng med lysende gulv som kan styres trådløst med en av våre kontrollenheter. Fungerer veldig godt med den store bryterputen. Pris avhenger av størrelse og form. Ta kontakt for mer informasjon.

Ballbassenget er laget skumplast trukket med flammesikker PVC, ftalatfritt. I bunnen ligger en skummadrass. Velg farge! Bassenget kan fylles med plastballer som gir kroppen støtte og stimulerer følesansen og øker kroppsbevisstheten gjennom at kulene utgjør trykkpunkter som markerer kroppens grenser. En bevissthet om egen kropps grenser bidrar til trygghet og ro. Et ballbasseng passer derfor både i et hvitt og rolig sanserom og i et aktivitets/lekerom. Du velger størrelse og farge på bassenget og deretter størrelse og farge på plastballene. Ønsker du spesielle mål må du kontakte oss. Antall baller i et 200 x150 cm ballbasseng er : 6-7 sekker med 75 mm diameter, eller 13-14 sekker 60 mm diameter.

3000 transparente baller er inkludert.

Ballbassenget gir mye taktil og proprioceptiv stimulering, kjenn din egen kropp i kontakt med ballene, gjem deg bort eller kjenn på opplevelsen sammen med noen.

 

 

Produktdetaljer:

 

  • Størrelse innvendig: 200 x 150 x 70 cm
  • Størrelse utvendig: 260 x 210 x 70 cm
  • Inkludert 3000 transparente baller

 

 

 

Hms nummer: 162431

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser