Aroma vifte- og lyskasse Aromaterapi Aroma vifte- og lyskasse Aromaterapi

Aroma vifte- og lyskasse

Aromaterapi

Varenr: 273281
16 499,- ink. mva.
13 199,- eks. mva.
13 199,- Exkl. moms
16 499,- Inkl. moms
16 499,- sis.alv.
13 199,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare 30 dager (estimat)

4 vifter som fordamper aroma, med 4 innebygde brytere med lys. Kan monteres på vegg eller plasseres på bord/gulv.


Aromaterapi kan være gunstig for personer med spesielle behov:

Reduksjon av angst og stress: Aromaterapi kan hjelpe med å redusere angst og stress hos barn og voksne. Eteriske oljer som lavendel, kamille og bergamott er kjent for sine beroligende egenskaper. Disse oljene kan bidra til å skape en rolig atmosfære, noe som kan være spesielt nyttig for personer med autisme eller ADHD, som ofte opplever høye nivåer av angst.

Bedre søvn: Mange personer med spesielle behov har søvnproblemer. Aromaterapi, spesielt med oljer som lavendel og kamille, kan fremme bedre søvnkvalitet. En studie har vist at lavendelolje kan forbedre søvnkvaliteten og redusere antall oppvåkninger i løpet av natten.

Forbedring av humør og atferd: Eteriske oljer som sitrusoljer (f.eks. appelsin og sitron) er kjent for sine oppkvikkende egenskaper og kan hjelpe med å forbedre humøret og øke energinivået. Dette kan bidra til bedre atferd og økt deltakelse i daglige aktiviteter.

Økt fokus og konsentrasjon: Aromaterapi kan også hjelpe med å forbedre fokus og konsentrasjon, noe som kan være nyttig for personer med ADHD. Peppermynteolje og rosmarinolje er eksempler på oljer som kan bidra til å øke mental klarhet og kognitiv ytelse.

Sensorisk støtte: For personer med sensoriske integrasjonsproblemer, kan aromaterapi tilby en trygg og positiv sensorisk opplevelse. Luktesansen er direkte koblet til hjernens emosjonelle senter, og behagelige dufter kan bidra til å regulere sensoriske opplevelser og forbedre emosjonell velvære.

Støtte for immunsystemet: Noen eteriske oljer har antimikrobielle og immunstyrkende egenskaper. Bruk av oljer som tea tree, eukalyptus og oregano kan bidra til å støtte barnets immunsystem, spesielt i perioder med høy risiko for infeksjoner.

 

 

Det er viktig å merke seg at aromaterapi bør brukes med forsiktighet, spesielt hos barn.

Bruk av trygge og fortynnede oljer: Eteriske oljer er svært konsentrerte og bør alltid fortynnes riktig før bruk. Bruk aldri ufortynnede oljer direkte på huden, spesielt hos barn.

Unngå oljer som eukalyptus og peppermynte hos svært små barn.


 



Produktdetaljer:

 

  • Størrelse: 61 x 30 x 20 cm
  • Fire basis aromaoljer medfølger.

 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser