Pute Psoas Mørk grå Lojer 30x40x50 cm Pute Psoas Mørk grå Lojer 30x40x50 cm Pute Psoas Mørk grå Lojer 30x40x50 cm

Pute Psoas Mørk grå

Lojer 30x40x50 cm

Varenr: 277272
2 299,-ink. mva.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare 14 dager (estimat)

Denne pøllen er designet med en meget høy kvalitet, og kjernen er laget av hard isopor som gir optimal støtte. Den er ideell for trening og avspenning av psoas-muskelen, som spiller en viktig rolle i stabilisering av hofter og korsrygg. Terapiputen kan brukes i tre forskjellige høyder, slik at du kan tilpasse øvelsene etter behov. Hver høyde har en hard og en myk side. For best mulig stabilitet anbefales det å legge den harde siden mot gulvet. Den myke siden, som er polstret med et lag skumgummi, er skånsom mot kroppen og sikrer komfort under trening. En praktisk hempe gjør det enkelt å flytte puten rundt etter behov, enten du bruker den hjemme eller på treningsstudio. Trekket kan enkelt rengjøres med mild såpe og mikrofiberklut. Hvis du ønsker å bruke mild desinfeksjon, er dette også mulig. Husk å tørke overflaten grundig med en ren klut etter påføring. Unngå bruk av løsemidler, klorider, kjemisk rens eller poleringsvoks.

 

  • Regelmessig bruk av terapiputen hjelper til med å frigjøre spenninger i psoas-muskelen, som ofte blir stram på grunn av langvarig stillesitting eller stress.
  • Ved å avspenne og strekke ut psoas, kan pøllen bidra til å forbedre kroppsholdningen, som igjen reduserer belastningen på korsryggen.
  • Bruken av puten kan øke hoftefleksibiliteten, noe som er viktig for en rekke fysiske aktiviteter som løping, yoga og styrketrening.
  • Trening med pøllen styrker kjernemuskulaturen, spesielt de musklene som er viktige for rygg- og hoftestabilitet.

 

Produktdetaljer:

  • Materiale: Isopor
  • Trekk FUTURE
    - 81% vinyl
    - 19% polyester
  • Størrelse: 30 x 40 x 50 cm
  • Farge: Mørk grå

 

FUTURE
FUTURE-materialet er kjent for å være miljøvennlig og svært motstandsdyktig mot slitasje, noe som gjør pøllen til et langvarig valg for daglig bruk.Materialet er sertifisert etter flere ISO-standarder og har en perlemoraktig overflate som er behagelig, antibakteriell, antimikrobiell, og antimugg­behandlet. Det er også miljøvennlig, slitesterkt, vannavstøtende, brannsikkert og falmer ikke. FUTURE brukes på medisinske benker, stoler, pøller og puter.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser